Uitnodiging jaarvergadering

Zoals eerder aangekondigd houden wij op maandag 27 november vanaf 20:00 onze jaarlijkse ledenvergadering. De locatie is dezelfde als vorig jaar: Activiteitenboerderij De Wartenster (Midsbuorren 7, 9003 LB Warten). Aanvang 20 uur. De stukken zijn eerder via de mail aan de leden verstuurd.

De agenda is als volgt:

 1. Opening
 2. Verslag jaarvergadering 21 nov 2016
 3. Bijdrage leden melveehouders aan Netwerk GRONDig via FBBF
 4. Jaarverslag 2017
 5. Verslag van de penningmeester, jaarafrekening en begroting 2017
 6. Kascontrole
 7. Rondvraag

  Pauze

 8. Presentatie van Wytze Nauta over nieuwe fokkerijtechnieken en de gevolgen daarvan
 9. Toelichting op de nieuw op te richten Bbio-KI coöperatie/vereniging door Douwe Zijlstra

Napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Uitnodiging voorjaarsexcursie

fugelfrij2Het wordt weer tijd voor een gezellig samenzijn. De jaarlijkse ledenvergadering hebben we vervroegd van januari naar november. Daarom wordt de zomeravond excursie dit jaar een voorjaarsexcursie. Wij gaan op donderdag 20 april naar de familie Ykema in Hichtum. Zij hebben leghennen, een camping en een winkel. pdf Klik hier voor de uitnodiging (434 KB) .

Jaarvergadering 2016

jiergearkomsteMaandag 21 november hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering gehad in de activiteiten boerderij 'De Wartenster' . Er was deze keer geen spreker uitgenodigd omdat naast de jaarverslagen en de actuele onderwerpen, zoals de fosfaat problematiek en de 'veenweidevisie', het collectieve lidmaatschap van de FBBF van het Biohuis als discussie punt op de agenda stond.

Lees meer...

Uitnodiging vaarexcursie

debirdHet wordt weer tijd voor een gezellig samenzijn. Twee van onze (aankomend) bestuursleden zijn vaak op het water te vinden en willen al het moois dat zij onderweg tegenkomen graag met ons delen. Daarom nodigen wij u uit voor een vaarexcursie.

Lees meer...

Deze site maakt gebruik van cookies Meer over cookies